...ne-a rînduit mai dinainte să fim înfiaţi prin Isus Hristos, după buna plăcere a voiei Sale,spre lauda slavei harului Său, pe care ni l -a dat în Prea Iubitul Lui.În El avem răscumpărarea, prin sîngele Lui, iertarea păcatelor, după bogăţiile harului Său (Efeseni1- 5,6,7)

 

anunturi

 
 
 
 

Crestin indian batut fortat sa se reconverteasca la hinduism

​Un tânăr creștin a fost recent bătut, torturat și forțat să se supună unei ceremonii de reconvertire la hinduism în districtul Nuapada, Orissa, India. Șase militanți hinduși au luat cu asalt pe 8 iunie locuința lui Bhakta Biva, un tânăr de 19 ani, cu intenția de a-l omorî, pe el și pe părinții lui. Părinții lui Bhakta nu au fost acasă, dar tânărula fost bătut și târât la templul hindus local, unde a fost “re-convertit” la hinduism. Ziua următoare, poliția a arestat cinci din atacatori, care au fost acuzați iar apoi eliberați.

Președintele național al Consiliului global al creștinilor indieni a declarat că “Sunt interese ascunse în spatele amenințărilor și a violențelor împotriva comunității creștine în Orissa. Acum când comunitatea învață încet să aibă din nou o viață normală după pogromurile din 2008, apar violențe de acest fel.” (Sursa: AsiaNews)

Rugați-vă pentru Bhakta să nu îi fie teamă ci să apeleze la Dumnezeu pentru puterea de zi cu zi. Rugați-vă ca persecuția cu care s-a confruntat să îl întărească să fie sare și lumină pentru vecinii săi hinduși (Matei 5:13-16). Rugați-vă lui Dumnezeu să aducă pace și vindecare în statul Indian Orissa.