...ne-a rînduit mai dinainte să fim înfiaţi prin Isus Hristos, după buna plăcere a voiei Sale,spre lauda slavei harului Său, pe care ni l -a dat în Prea Iubitul Lui.În El avem răscumpărarea, prin sîngele Lui, iertarea păcatelor, după bogăţiile harului Său (Efeseni1- 5,6,7)

 

articole

 
 
 
 

​Ce așteptări ai de la Dumnezeu?
Când scriu aceste rânduri am în minte persoanele care se simt singure, părăsite, fără ajutor, fără să știe în care parte să meargă, deși au cerut călăuzire din partea lui Dumnezeu. Vreau să știți că este important în astfel de vremuri să nu uitați că Dumnezeu este cu voi, chiar dacă nu Îl mai auziți. Orice s-ar întâmpla, datoria noastră, dreptul nostru ca creștini este să strigăm către Dumnezeu până la sfârșitul vieții noastre, chiar și atunci când nu suntem siguri că El ne aude.


Vă spun că El ne aude strigătul după ajutor. Pe unii îi încearcă, îi lasă să vadă cât de mare este dragostea lor față de El, pe alții El îi întărește mai mult. Nu ascultați vorbele celui rău atunci când vă gândiți că Dumnezeu are treburi mai importante de făcut decât să vă asculte pe voi.


Iubesc psalmii. Obișnuiesc ca în fiecare zi să citesc câte un psalm. I-am citit de nenumărate ori. Îmi place să citesc câte un psalm pe zi, psalm al cărui număr să corespundă cu data în care suntem. Astăzi am citit psalmul 22.  Iată cum începe:

„ Dumnezeule! Dumnezeule! Pentru ce m-ai părăsit şi pentru ce Te depărtezi fără să-mi ajuţi şi fără s-asculţi plângerile mele?”


David avea anumite așteptări de la Dumnezeu. Părea că așteptările i-au fost înșelate, dar nu e așa. În versetul 24 scrie:

„Căci El nici nu dispreţuieşte, nici nu urăşte necazurile celui nenorocit şi nu-Şi ascunde faţa de el, ci îl ascultă când strigă către El.”


Dumnezeu, la vremea potrivită, vă va restaura, vă va ridica și vă va face să puteți ține capul sus. El știe ce așteptări aveți de la El, știe că sunteți copiii Lui chiar și când greșiți și nu vă va abandona niciodată.

„El însuşi a zis: „Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi.” Evrei 13 : 5

 „Poate o femeie să uite copilul pe care-l alăptează şi să n-aibă milă de rodul pântecelui ei? Dar chiar dacă l-ar uita, totuşi Eu nu te voi uita cu niciun chip.” Isaia 49 : 15


Dacă v-ați cercetat viața și dacă ați renunțat la orice lucru care era păcat și vă despărțea de Dumnezeu, așteptați ajutorul Lui. La urmă o să fiți uimiți de cât de mare Dumnezeu avem!


Mă rog ca Dumnezeu să aibă grijă de toți cei care suferă, de sufletul fiecărei persoane care Îl caută. Nu uitați de puterea rugăciunii. Rugați-vă și cântați cântece de laudă lui Dumnezeu, făcând în acest mod ca așteptarea împlinirii promisiunilor lui Dumnezeu să fie mai plăcută și într-un mod corect!


Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți cu tot ceea este mai bun pentru voi!